Bespaar op uw energiekosten...


Er zijn tal van redenen om uw dak goed te isoleren:
In de winter blijft uw woning warmer daar 40% van het warmteverlies verloren gaat door het dak, en in de zomer blijft het in uw woning koeler.
U leeft in een minder "tochtig" huis
U bespaart flink op de energiekosten. 

U krijgt een isolatiepremie van de overheid per m²  isolatie, dus een groot deel van uw onkosten worden sowieso al terugbetaald.

Zeker in tijden van stijgende energiekosten is het na-isoleren van uw dak een goede investering voor de toekomst en zal u deze binnen de kortste keren hebben terugverdiend.

Ja, ik wil graag een volledig vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw droomdak,
of zoekt u een specialist in gevelbekleding, isolatie of renovatie van uw dak, hellend dak, plat dak ...

MK Dakwerken, tot uw dienst...

Onze Diensten

blog-post

Hellende daken

Een hellend dak of een zadeldak is een van de populairste daksoorten, Voordeel is dat u een goede afvoer krijgt van regenwater.

lees meer >>
blog-post

Platte daken

Het platte dak voert al jaren een flinke opmars. Door het gebruik van EPDM rubber zijn de waterdichtingsmaterialen veel duurzamer geworden.

lees meer >>
blog-post

Zinkwerken

Al eeuwenlang aanwezig in de bouw en heeft als belangrijkste kenmerken dat het mooi is, duurzaam en gemakkelijk in allerlei vormen te verwerken.

lees meer >>
blog-post

Isolatie

In de winter blijft uw woning warmer daar 40% van het warmteverlies verloren gaat door het dak, en in de zomer blijft het in uw woning minder warm.

lees meer >>
blog-post

Gevelbekleding

Bij gevelbekleding heeft u de keuze uit een diversiteit van materialen en draagt bij aan het totaaluitzicht van uw huis.

lees meer >>
blog-post

Renovatie

Bij het renoveren van uw dak zullen wij eerst en vooral kijken naar het onderliggend gedeelte, dakgebinte, steunmuren, fundamenten...

lees meer >>