Het platte dak is aan een forse opmars bezig.


Dankzij de technologische evolutie met onder andere EPDM rubber zijn de waterdichtingsmaterialen veel duurzamer geworden.

EPDM heeft bijvoorbeeld een verwachte levensduur van maar liefst 50 jaar! Bovendien leent een plat dak zich uitstekend bij een moderne architectuur. EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieën Monomeer en is een synthetisch maar milieuvriendelijk dakmateriaal dat is gemaakt uit aardolie.

EPDM rubber is uiterst geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor het renoveren van oude daken en kan gelijktijdig gebruikt worden met de meeste andere dakbedekkings- en isolatiematerialen. Het materiaal is heel licht en makkelijk in aanbreng.

Ja, ik wil graag een volledig vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw droomdak,
of zoekt u een specialist in gevelbekleding, isolatie of renovatie van uw dak, hellend dak, plat dak ...

MK Dakwerken, tot uw dienst...

Onze Diensten

blog-post

Hellende daken

Een hellend dak of een zadeldak is een van de populairste daksoorten, Voordeel is dat u een goede afvoer krijgt van regenwater.

lees meer >>
blog-post

Platte daken

Het platte dak voert al jaren een flinke opmars. Door het gebruik van EPDM rubber zijn de waterdichtingsmaterialen veel duurzamer geworden.

lees meer >>
blog-post

Zinkwerken

Al eeuwenlang aanwezig in de bouw en heeft als belangrijkste kenmerken dat het mooi is, duurzaam en gemakkelijk in allerlei vormen te verwerken.

lees meer >>
blog-post

Isolatie

In de winter blijft uw woning warmer daar 40% van het warmteverlies verloren gaat door het dak, en in de zomer blijft het in uw woning minder warm.

lees meer >>
blog-post

Gevelbekleding

Bij gevelbekleding heeft u de keuze uit een diversiteit van materialen en draagt bij aan het totaaluitzicht van uw huis.

lees meer >>
blog-post

Renovatie

Bij het renoveren van uw dak zullen wij eerst en vooral kijken naar het onderliggend gedeelte, dakgebinte, steunmuren, fundamenten...

lees meer >>