Dakwerk is vakwerk...


Het renoveren van een dak houdt dikwijls meer in dan enkel het vervangen van uw dakbedekking. Het onderliggend gedeelte van uw dak (dakgebinte, onderdakfolie, isolatie, dakgoten, ...) vereisen zeker ook uw aandacht bij een dakrenovatie.

Dus bij het renoveren van uw dak moet er zeker op gelet worden in welke staat dat het hout van het dakgebinte zich bevindt. Mogelijk zijn er sporen van verrotting, houtworm, zwammen, ...
Ook moet de stevigheid van bestaande constructie worden gecontroleerd. 
Wat moet de draagcapaciteit van het dak worden, en hoeveel van deze capaciteit heeft het dak al verloren?  Wat is de dakhelling?
Vaststellen of er al dan niet een onderdak aanwezig is, werd het dak geïsoleerd?
Is de isolatie van uw dak nog in goede staat?

Zoals u ziet, dakwerk is vakwerk! Daarom is het zeker aangeraden om een professionele dakwerker aan te spreken.
MK Dakwerken staat u bij met raad en daad.

Ja, ik wil graag een volledig vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw droomdak,
of zoekt u een specialist in gevelbekleding, isolatie of renovatie van uw dak, hellend dak, plat dak ...

MK Dakwerken, tot uw dienst...

Onze Diensten

blog-post

Hellende daken

Een hellend dak of een zadeldak is een van de populairste daksoorten, Voordeel is dat u een goede afvoer krijgt van regenwater.

lees meer >>
blog-post

Platte daken

Het platte dak voert al jaren een flinke opmars. Door het gebruik van EPDM rubber zijn de waterdichtingsmaterialen veel duurzamer geworden.

lees meer >>
blog-post

Zinkwerken

Al eeuwenlang aanwezig in de bouw en heeft als belangrijkste kenmerken dat het mooi is, duurzaam en gemakkelijk in allerlei vormen te verwerken.

lees meer >>
blog-post

Isolatie

In de winter blijft uw woning warmer daar 40% van het warmteverlies verloren gaat door het dak, en in de zomer blijft het in uw woning minder warm.

lees meer >>
blog-post

Gevelbekleding

Bij gevelbekleding heeft u de keuze uit een diversiteit van materialen en draagt bij aan het totaaluitzicht van uw huis.

lees meer >>
blog-post

Renovatie

Bij het renoveren van uw dak zullen wij eerst en vooral kijken naar het onderliggend gedeelte, dakgebinte, steunmuren, fundamenten...

lees meer >>