Op maat gemaakt...


Zink wordt al eeuwenlang gebruikt en blijft nog steeds aanwezig in de nieuwbouw zowel als in de renovatie.

Zink heeft als belangrijkste kenmerken dat het mooi is, duurzaam en gemakkelijk in allerlei vormen te verwerken. De esthetische uitstraling blijft een belangrijk argument om zink toe te passen in de bouw.

De diverse systemen voor dakbedekking en gevelbekleding bieden de architect de mogelijkheid verschillende accenten aan zijn of haar ontwerp te geven. Er worden hierdoor fraaie resultaten gerealiseerd: van een robuust uiterlijk tot een vloeiend lijnenspel.

Het materiaal, leverbaar in platen, stroken en rollen, is ook in een geprepatineerde uitvoering verkrijgbaar: met de kunstmatige patinalaag krijgt het blanke zink reeds een kleur, die de natuurlijke patinalaag benadert en bij veel architecten gewild is. Ook als dakgoot of deklijsten (‘daktrimmen’) wordt zink veelvuldig toegepast.

Ja, ik wil graag een volledig vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw droomdak,
of zoekt u een specialist in gevelbekleding, isolatie of renovatie van uw dak, hellend dak, plat dak ...

MK Dakwerken, tot uw dienst...

Onze Diensten

blog-post

Hellende daken

Een hellend dak of een zadeldak is een van de populairste daksoorten, Voordeel is dat u een goede afvoer krijgt van regenwater.

lees meer >>
blog-post

Platte daken

Het platte dak voert al jaren een flinke opmars. Door het gebruik van EPDM rubber zijn de waterdichtingsmaterialen veel duurzamer geworden.

lees meer >>
blog-post

Zinkwerken

Al eeuwenlang aanwezig in de bouw en heeft als belangrijkste kenmerken dat het mooi is, duurzaam en gemakkelijk in allerlei vormen te verwerken.

lees meer >>
blog-post

Isolatie

In de winter blijft uw woning warmer daar 40% van het warmteverlies verloren gaat door het dak, en in de zomer blijft het in uw woning minder warm.

lees meer >>
blog-post

Gevelbekleding

Bij gevelbekleding heeft u de keuze uit een diversiteit van materialen en draagt bij aan het totaaluitzicht van uw huis.

lees meer >>
blog-post

Renovatie

Bij het renoveren van uw dak zullen wij eerst en vooral kijken naar het onderliggend gedeelte, dakgebinte, steunmuren, fundamenten...

lees meer >>