Als het uw dak betreft...

Mk Dakwerken heeft specialiteiten zat,...

u kan bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie  en volledige dakprojecten.
Wij vinden het ook niet erg om onze handen vuil te maken aan kleine herstellingen hetzij door slijtage of door beschadigingen door stormweer.

Ook zijn wij keien in het renoveren van bestaande platte of hellende daken en dakgoten in zink en koper maar ook in het leggen van natuurleien of pannen.
Gevelbekleding in verschillende materialen zoals hout, PVC, metaal, Rockpanel, Trespa, thermowood, vezelcement (leien),...

Ook voor isolatiewerken kan u bij ons terecht.

Ja, ik wil graag een volledig vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw droomdak,
of zoekt u een specialist in gevelbekleding, isolatie of renovatie van uw dak, hellend dak, plat dak ...

MK Dakwerken, tot uw dienst...

Onze Diensten

blog-post

Hellende daken

Een hellend dak of een zadeldak is een van de populairste daksoorten, Voordeel is dat u een goede afvoer krijgt van regenwater.

lees meer >>
blog-post

Platte daken

Het platte dak voert al jaren een flinke opmars. Door het gebruik van EPDM rubber zijn de waterdichtingsmaterialen veel duurzamer geworden.

lees meer >>
blog-post

Zinkwerken

Al eeuwenlang aanwezig in de bouw en heeft als belangrijkste kenmerken dat het mooi is, duurzaam en gemakkelijk in allerlei vormen te verwerken.

lees meer >>
blog-post

Isolatie

In de winter blijft uw woning warmer daar 40% van het warmteverlies verloren gaat door het dak, en in de zomer blijft het in uw woning minder warm.

lees meer >>
blog-post

Gevelbekleding

Bij gevelbekleding heeft u de keuze uit een diversiteit van materialen en draagt bij aan het totaaluitzicht van uw huis.

lees meer >>
blog-post

Renovatie

Bij het renoveren van uw dak zullen wij eerst en vooral kijken naar het onderliggend gedeelte, dakgebinte, steunmuren, fundamenten...

lees meer >>